Om os

Hos Fair leverer vi nogle af landets mest “Veltrænede” Chat & Voicebots. 

Hos Fair laver vi Chatbots til Facebook Messenger, Google Assistant, WhatsApp, Slack & Skype samt Voicebots og som noget helt nyt WeChat (I samarbejde med vores Kinesiske samarbejdspartner)

Kort sagt, Vi laver ikke andet end Bots 😉

Så hvis du mangler en Chatbot der kan integrere med det meste, – Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har siden 2018 udviklet løsninger der er specifikt målrettet Forsikringsselskaber (InsureTech) , Finansielle institutioner (FinTech) samt Turistorganisationer.

 

For mere information kontakt os på : [email protected]

Jeg kan på det varmeste anbefale Fair som har leveret en super løsning. Hans Jørgen er meget tålmodig og pædagogisk, hvilket er gode egenskaber, når han arbejder med personer som mig, der er knap så IT kompetent. Jeg vil se frem til at arbejde med ham igen.

Kim Danielsen

Direktør, Saveway

Det har været en gennemført god og tryg oplevelse at få skabt en ordentlig online-tilstedeværelse hos Fair.

Jakob Bjørn Mouritzen

Partner, De Frie Forsikringsmæglere

Mød de dygtige mennesker, der gør Fair til din stærkeste Chatbotpartner.

Vi garanterer at alt bliver gennemtestet på så mange platforme som overhovedet muligt før løsningen bliver leveret. Vi har arbejdet i branchen siden 2007 og har efterhånden hjulpet rigtigt mange virksomheder med at nå deres mål. 

 

 

Dumitru Esenau

Dumitru Esenau

Dumitru er vores Senior udvikler og har har udviklet Chatbots siden 2016, han har tidligere arbejdet med AI MachineLearning teknologier og er med til at sikre at vores produkter bliver leveret i den højeste kvalitet.

Hans Jørgen Gabrielsen

Hans Jørgen Gabrielsen

Hans Jørgen er Fair's produktmand og har gennem en årrække udviklet prototyper, designet løsninger som Chatbots, VoiceBots, Mobile Apps & Landingpages for bla Danfoss, eBay og en række Start Ups i Danmark & Israel