Skip to content

Om 5 år har du nok ikke 50 apps på din telefon

Måske nærmere 5.

ZeroUI eller (0-UI) er ikke rigtig et nyt koncept. For hvis du har prøvet Siri eller Google Home, ændret kanal på din Xbox ved at vinke til din gamle Microsoft Kinect har du nok allerede brugt en enhed, der kan betragtes som Zero UI interface

Zero UI handler om at komme væk fra skærm ved at kommunikere med enhederne omkring os på mere naturlige måder: Haptik, Computervision, stemmekontrol og kunstig intelligens. er hovedingrediensen i alle disse teknologier.

Der er ingen apps der skal installeres , ingen besværlige hjemmesider du skal forholde dig til – og den fjernbetjening du aldrig kan finde,  er nu blevet totalt overflødig. Velkommen til Zero UI, hvor der kun er dig, messenger, Google Home, Siri eller din personlige digitale assistent og lyden af ​​din egen stemme.

Google Home ankom til danmark i julehandlen  2018 og lige om lidt kan du også snakke med Alexa på dansk og uanset hvad Apple lancerer (eller ikke lancerer) senere i år, er ZeroUI designet til iat betjene dig uden mus, skærm elelr tastatur.

Vi ser lige nu et paradigmeskift i teknologibranchen, da vi nu bevæger os væk fra touchpad-teknologien henimod dialogbaseret kommunikation,  som faktisk er den bedste kommunikation.

Dr. Hermann Hauser, medstifter af Amadeus Capital Partners

Categorized: Chatbots