Skip to content

[logocarousel id=”2589″]

Hos os har vi ingen  ubehagelige overraskelser og ingen  store udskrivninger.
– kun fair og gennemskuelige priser der er til at forstå. (Og betale)

Hos Fairhjemmesider, får du en erfaren samarbejdspartner hvis du skal ha’ et hurtigt SEO (Søgemaskineoptimeret) og nyt Website i WordPress, vi laver det til en fair pris, og så virker det både til mobil og computer.

– Sværere behøver det ikke at være.

Få hjælp nu!

Hos os får du en professionel samarbejdspartner når du skal opdatere og optimere dit eksisterende Website både til mobil & desktop ,

 1. Bliv hjulpet til at få et professionelt website der gør sig godt på både desktop, mobil og tablets.
 2. Få designet dine ideer og visioner op i et tidssvarende design.
 3. Få et hurtigt overblik over opstartsomkostningerne ved et Website projekt og bliv skarpere på hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du går igang.

Hos os får du ikke kun et Website der kan tilgås fra en computer, vi har tænkt på det hele. Vi sørger nemlig også for at websitet er Iorden, hurtigt, moderne og at det også ser godt ud på mobiltelefoner & tablets. Over 60% af internetbrugere kommer nu fra mobile enheder. hvilket gør det til et MUST at ha et såkaldt responsivt website, der sørger vi for.

En vigtig del af at være online er også at være synlig! – Vi sørger for at få optimeret alle dine Social Media links så, dine besøgende og kunder kan dele jeres site med hinanden, om det så er på mobile enheder, Facebook, Twitter eller Instagram – vi hjælper dig hele vejen igennem.

Indled et samarbejde med en professionel WordPress website & designpartner

His du synes, at muligheden for at få hjælp til at lave et professionelt website stort eller lille hos OpenFreeform, er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på en uformel snak, det koster dig ikke noget!
Kontakt os i dag på tlf. 60703681 eller send en mail til [email protected] og lad os ta snakken om hvordan du kan komme igang med dit næste projekt.

Giv dine besøgende et super førstehåndsindtryk når de besøger dit website – Du har kun 10sekunder til at gøre et godt førstehåndsindtryk.

 • Forventningsafstemning

  Vi afdækker dine behov, Det er vigtigt for os at forstå hvor du er og hvor du gerne vil hen. (Jo bedre vi forstår din forretning, des bedre løsning kan vi lave.)

 • Aftale

  Aftale indgås på baggrund af vores indbyrdes forventningsafstemning

 • Udarbejdelse af plan

  Uanset om I skal ha udviklet nye løsninger , fundet besparelser på jeres IT sætter vi os sammen og laver en solid handlingsplan sammen. Vi holder jer i hånden under hele processen og sørger for at vi kommer godt i mål uden forsinkelser.

 • Analyse & Rapport-udarbejdelse

  Vi laver en analyse af jeres virksomhed og udarbejder en rapport der giver et overblik over de mulige besparelser.

 • Thats it!

  Ingen uforudsete udgifter eller ekstraregninger.

Bliv ringet op og lad os få en snak om hvordan du kan komme igang.

Det har været en gennemført god og tryg oplevelse at få skabt en ordentlig online-tilstedeværelse hos Fair.

Jakob Bjørn Mouritzen

De Frie Forsikringsmægere